fbpx
Mattvätt Uppsala

Mattvätt Uppsala

Ångtvättbilen började 1984 sin verksamhet med just mattvätt. Bakgrunden var att det inte fanns någon riktigt bra mattvättmaskin för att göra rent heltäckningsmattor, så företaget bestämde sig för att utveckla en egen mattvättmaskin.

Vi är idag glada över att Mikael Götrich driver Ångtvättbilen Uppsala där vi erbjuder mattvätt  Metod Ångtvättbilen och möbeltvätt åt företag. Vi hjälper företag med mattvätt inte bara i Uppsala, utan även i Tierp, Sigtuna, Enköping, Håbo och Östhammar. Vid mattvätt Metod Ångtvättbilen används vår egenutvecklade mattvättmaskin Dynamate 2000. Mattvätt utförs när det passar kunden bäst, ofta kvällar eller helger. Vi besiktigar gärna mattorna innan vi kommer överens om tvätt och erbjuder även serviceavtal för bästa skötsel över tid. Detta erbjuds på alla typer av golv.

Ångtvättbilen levererar mattvätt och tvätt av textila golv och möbler till allehanda kunder i Uppsala, såsom butiker, hotell, restauranger, skolor, och inte minst kontorslokaler. Metoden är mycket miljövänlig då rent vatten används och sugs upp. Önskar Ni ha mattvätt utförd i Uppsala, eller på övriga platser i länet - ring tel.nr 018 - 12 69 80. 

 

Mattvätt Metod Ångtvättbilen har en unik förmåga att skölja mattan med rent, tempererat vatten och samtidigt suga upp smutsvatten och rengöringsmedel via ett mycket kraftigt vacuumsug. Ångtvättbilen har kapacitet att tvätta tusentals med kvadratmeter över exempelvis en helg. Med torktider på mellan 2-6 timmar efterlämnar vi oss ingenting annat än rena mattor! Ångtvättbilens mattvättmaskin har testats av Amerikanska CRI och innehar högsta betyget i sin klass, vilket är Gold level. Ångtvättbilen är även certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Tillbaka >>

Kontakta Uppsala direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2021 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.