Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvvård Västerås

Golvvård Västerås


golvvard

Ångtvättbilen i Västmanland utför underhåll, eller s.k. periodiskt underhåll på alla typer av golv!

Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv!

Alla golv kräver både städning och golvvård. Vi anser att golven är estetiska ”filter” som fångar upp damm och smuts och att dessa ”golvfilter” måste ”tömmas” då och då för bästa miljö.

Dagligen så städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet även underhållas. Ytskyddet behöver repareras, grovt uttryckt! Plast och linoleumgolv m.m blir slitna och glanslösa. Gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls!

Förutom plast och linoleumgolv behöver även natursten, terrazzo, trägolv, gummigolv, klinker och betonggolv underhåll, för att nämna några golvtyper.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven:

  • Längre livslängd
  • Golven blir vackrare
  • En mer lättstädad yta
  • Bättre miljö & arbetsmiljö

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande allt från lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golvmetoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Ångtvättbilen i Västmanland kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv, oavsett om ni bor i Västerås, Arboga, Hallstahammar, Norberg eller någon annanstans i Västmanland. Kontakta gärna Ångtvättbilen som har kontor i Västerås för mer information. Ring gärna tel 021-41 72 40.
Vi tecknar gärna ett serviceavtal på era golv, så att golven ser fina ut över tid!

Tillbaka >>

Kontakta Västerås direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice