Golvvård Göteborg

Golvvård Göteborg

Periodiskt golvunderhåll

golvvardÅngtvättbilen i Göteborg utför underhåll av alla typer av golv!

Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv!

Alla golv kräver både städning och golvvård. Egentligen är golven estetiska ”filter” som fångar upp smuts och dessa ”golvfilter” måste då och då tömmas för bästa miljö.

Dagligen så städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas.

Plast och linoleumgolv m.m blir med tiden slitna och glanslösa. Gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Göteborg utför.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven längre livslängd, golven ser vackrare ut och blir mer lättstädade över tid. Detta innebär ex.v. att golvägaren kan spara pengar och resurser genom att inte byta ut golvet i förtid.

Vackra golv ger ett bra intryck åt företagens kunder och bättre arbetsmiljö åt personalen och golven går bl.a. snabbare och lättare att städa, vilket underlättar för städpersonalen.

Ångtvättbilen i Göteborg har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande golvunderhåll och renoveringar av golv. Exempelvis kan vi applicera en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som på ytan på ett nytt plastgolv från fabrik.

Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade metoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet. Går det för lång tid med slitage m.m, då blehövs det en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande. 

Ångtvättbilen kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Ångtvättbilen utgår från kontoren i Falkenberg och Göteborg  och erbjuder alla typer av golvvård i Göteborg, Borås, Kungsbacka, Halmstad, Falkenberg och Varberg med omnejd.

Kontakta gärna Ångtvättbilen i Göteborg för golvvård och mattvätt: 031 - 28 20 00!.

Tillbaka >>

Kontakta Göteborg direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2022 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.