fbpx

Golvvård Göteborg

Golvvård Göteborg


Ångtvättbilen i Göteborg utför underhåll av alla typer av golv! Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv! Alla golv kräver både städning och golvvård. Egentligen är golven estetiska ”filter” som fångar upp smuts och dessa ”golvfilter” måste då och då tömmas för bästa miljö.

Dagligen så städas golv med både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golv underhållas.

Kontaktperson för golvvård i Göteborg

Tryck nedan för att komma till våra kontaktpersoner, eller ring 031 - 28 20 00!

Golvvård på andra orter på västkusten än Göteborg?

På västkusten har vi kontor i Falkenberg och Göteborg, men täcker även in följande orter:

  • Golvvård i Halmstad
  • Golvvård i Varberg
  • Golvvård i Kungsbacka
  • Golvvård i Borås

Fördelar med regelbunden golvvård

  • Längre livslängd
  • Golven blir vackrare
  • En mer lättstädad yta
  • Bättre arbetsmiljö

Skillnad mellan städning och golvvård

Plast- och linoleumgolv blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar med tiden och golven blir fula och svårstädade. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Göteborg utför. Vi kan jämföra periodiskt golvunderhåll med våra tänder. Dagligen borstar vi tänderna, men någon gång per år går vi till tandläkaren för att se status och eventuellt göra åtgärder såsom lagningar och poleringar i munnen, d.v.s. ett periodiskt underhåll.

I de fallen man slarvat med städning och golvvård kan Ångtvättbilen i många fall ”rädda” dessa golv via renovering. Läs mer om renovering här: Renovering av plast- och linoleumgolv>>

Metod och maskiner för golvvård i världsklass

Ångtvättbilen i Göteborg har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande golvunderhåll och renoveringar av golv. Exempelvis kan vi applicera en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som på ytan som ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade metoder som möjligt och har kapacitet att behandla stora ytor på kort tid.

Västkustens bästa tips angående golvvård!

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet. Går det för lång tid med slitage så behövs det en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande. 

Kostnadsfri offert för golvvård i Göteborg

Ångtvättbilen kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Ångtvättbilen utgår från kontoren i Falkenberg och Göteborg och erbjuder alla typer av golvvård i Göteborg, Borås, Kungsbacka, Halmstad, Falkenberg och Varberg med omnejd.

Kontakta gärna Ångtvättbilen i Göteborg för golvvård och mattvätt: 031 - 28 20 00!

Tillbaka >>

Kontakta oss för golvvård i Göteborg

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147