Golvvård Malmö

Golvvård Malmö

Periodiskt golvunderhåll

Skurning linoleumgolv

Ångtvättbilen i Malmö/Skåne utför underhåll på alla typer av golv. Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv. Alla golv kräver både städning och golvvård. Egentligen är golven estetiska ”filter” som fångar upp smuts och dessa ”golvfilter” måste då och då tömmas för bästa miljö.

Dagligen städas golvet av städfirma med både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också. Plast och linoleumgolv m.m. blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Malmö, Lund och Helsingborg utför. Vi kan jämföra periodiskt golvunderhåll med våra tänder. Dagligen borstar vi tänderna, men någon gång per år går vi till tandläkaren för att se status och eventuellt göra åtgärder såsom lagningar och poleringar i munnen, d.v.s. ett periodiskt underhåll.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven längre livslängd, golven ser vackrare ut och blir mer lättstädade över tid. Detta innebär exv. att golvägaren kan spara pengar och miljö genom att inte byta ut golvet i förtid. Vackra golv ger ett bra intryck åt företagens kunder och bättre arbetsmiljö åt personalen och golven går b.la. snabbare och lättare att städa, vilket underlättar för städpersonalen.

Ångtvättbilen i Malmö utför alla förekommande golvbehandlingar, från det lättare underhållet som ofta innebär en rengöring och ett golvskydd på golvet, till det tyngre underhållet när golven är eftersatta med städ och underhåll. Ibland krävs även en renovering av golven, vilket är en lite mer omfattande process eller behandling, beroende på golv typ och tidigare ytbehandling.

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden gällande golvunderhåll och renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golv metoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet, det är hela andemeningen med ett underhåll. Går det för lång tid med slitage m.m, kan det behövas en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande. Golvunderhåll skall göras för att spara pengar, få vackra och lättstädade golv över tid och för att få en så bra arbetsmiljö på arbetsplatsen som möjligt.

Ångtvättbilen kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Kontakta gärna Ångtvättbilen i Malmö, Lund och Helsingborg för mer information, ni når oss på telefonnr: 040-45 63 62.

Tillbaka >>

Kontakta Malmö direkt

 

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält

Powered by BreezingForms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2022 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.