Golvvård Stockholm

Golvvård Stockholm

Periodiskt golvunderhåll / Golvvård

Skurning linoleumgolv

Ångtvättbilen i Stockholm utför underhåll på alla typer av golv. Vi anser att det inte finns något som heter underhållsfria golv. Alla golv kräver både städning och golvvård. Egentligen är golven estetiska ”filter” som fångar upp smuts och dessa ”golvfilter” måste då och då tömmas för bästa miljö.

Dagligen så städas det både med torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också. Plast och linoleumgolv m.m blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade, om golven inte underhålls. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Stockholm utför. Vi kan jämföra periodiskt golvunderhåll med våra tänder. Dagligen borstar vi tänderna, men någon gång per år går vi till tandläkaren för att se status och eventuellt göra åtgärder såsom lagningar och poleringar i munnen, d.v.s. ett periodiskt underhåll.

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven längre livslängd, golven ser vackrare ut och blir mer lättstädade över tid. Detta innebär exempelvis att golvägaren kan spara pengar och resurser genom att inte byta ut golvet i förtid. Vackra golv ger ett bra intryck åt företagens kunder och bättre arbetsmiljö åt personalen och golven går bl.a. snabbare och lättare att städa, vilket underlättar för städpersonalen.

Ångtvättbilen i Stockholm är rustade för att typer av underhåll, från det lättare underhållet som ofta innebär en rengöring och ett golvskydd på golvet. Till det tyngre underhållet som måste till när golven är eftersatta med städ och underhåll. Ibland krävs även en renovering av golven, vilket är en lite mer omfattande process eller behandling, beroende på golv typ och tidigare ytbehandling.

Ångtvättbilen har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden, från lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis applicerar en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som på ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golv metoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid.

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet, det är hela andemeningen med ett underhåll, går det för lång tid med slitage mm, så blir det en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande. Golvunderhåll skall göras för att spara pengar, få vackra och lättstädade golv över tid och för att få en så bra arbetsmiljö på arbetsplatsen som möjligt.

Vi utför även golvslipning i Stockholm!


Finns Ni exempelvis på Södermalm, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Vasastan, etc. - ring 08-735 04 60! Ångtvättbilen kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. 

Tillbaka >>

Kontakta oss direkt

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält, minidebitering vid jobb 3600 kr exkl moms

Powered by BreezingForms


Facebook

Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Kundservice

Tel: 020 - 699 800
Mail: info@angtvattbilen.se
Org nr: 556426-5147

© 2022 Ångtvättbilen AB. All Rights Reserved.