Ångtvättbilen 40 års jubileum 1984 - 2024

Golvvård Uppsala

Golvvård Uppsala


Ångtvättbilen i Uppsala utför underhåll, eller s.k. periodiskt underhåll på alla typer av golv. Oavsett om du bor i Uppsala, Tierp eller någon annan ort i Uppsala län, så är vi bara ett telefonsamtal bort - 018 - 12 69 80!

Kontaktperson för golvvård i Uppsala

Tryck nedan för att komma till vår kontaktperson, eller ring 018-12 69 80!

Skillnad mellan städning och golvvård

Dagligen så städas golv med både torra och blöta städmetoder, med maskiner och utan maskiner, men då och då under året behöver golvet underhållas också. Plast- och linoleumgolv blir slitna, glanslösa och gammalt golvskydd såsom golvvax och polish lossnar och slits med tiden och blir fula och svårstädade. Det är dessa underhåll som Ångtvättbilen i Uppsala utför. Vi kan jämföra periodiskt golvunderhåll med våra tänder. Dagligen borstar vi tänderna, men någon gång per år går vi till tandläkaren för att se status och eventuellt göra åtgärder såsom lagningar och poleringar i munnen, d.v.s. ett periodiskt underhåll.

Fördelar med regelbunden golvvård

Vi förordar att golv skall underhållas för att det ger golven längre livslängd, golven ser vackrare ut och blir mer lättstädade över tid. Detta innebär exempelvis att golvägaren kan spara pengar och resurser genom att inte byta ut golvet i förtid. Vackra golv ger ett bra intryck åt företagens kunder och bättre arbetsmiljö åt personalen och golven går bland annat snabbare och lättare att städa, vilket underlättar för städpersonalen. Golvunderhåll skall göras för att spara pengar, få vackra och lättstädade golv över tid och för att få en så bra arbetsmiljö på arbetsplatsen som möjligt.

Olika metoder för golvvård

Ångtvättbilen i Uppsala är rustade för alla typer av underhåll, från det lättare underhållet som ofta innebär en rengöring och ett golvskydd på golvet, till det tyngre underhållet som måste till när golven är eftersatta med städ och underhåll. Ibland krävs även en renovering av golven, vilket är en lite mer omfattande process eller behandling, beroende på golv typ och tidigare ytbehandling.

Golvrenovering i Uppsala

Ångtvättbilen i Uppsala har de bäst anpassade maskinerna och metoderna på marknaden, från lättare golvunderhåll till renovering av golv, då vi exempelvis kan applicera en ny golvyta med en uv-härdande lack som är lika tålig som på ytan på ett nytt plastgolv från fabrik. Vi försöker alltid arbeta med så miljöanpassade golv metoder som möjligt och har kapacitet att göra stora ytor på kort tid. Läs mer om renovering här: Renovering av plast- och linoleumgolv>>

Tips från Uppsala!

Avslutningsvis vill vi tipsa om att se över golven och göra periodiskt golvunderhåll innan golvet är för slitet, det är hela andemeningen med ett underhåll, går det för lång tid med slitage mm, så blir det en renovering av golvet, vilket blir dyrare och mer tidskrävande.


Ångtvättbilen i Uppsala kommer gärna ut och gör en gratis golvbesiktning och ger vår bedömning av just Era golv. Kontakta gärna oss på 018 - 12 69 80!

Vi tecknar gärna ett serviceavtal på just era golv, så att golven ser fina ut över tid!

Tillbaka >>

Kontakta oss för golvvård i Uppsala

Kontaktformulär

* = obligatoriska fält


Rating

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

UC Sigill

Kundservice